lunes, 12 de abril de 2010

NOLA EGIN PIZZA BAT ETXEAN?

Nahastu mantekila 100 gramo irinarekin, 2 kutxarakada olio eta gatza. Ori lortutakoan orea egin eta beharrezko ura bota, ore osatu eta elastikoa lortu arte. Hautseztatu masa hau irinarekin eta 30 minutu trapu batean bilduta hozkailuan.
Maia ere irinaz hautseztatu eta masa mai gainean jarri eta arrabolaz zabaldu(rodillo)
Eta masa fina lortutakoan mozzarela gehitu garo tomatea… eta orain labera sartu 20 edo 25 minututan. ON EGIN!











Prezioa 5.PIZZA
Lebadura 0,31 0,62
Gazta xehetua 1,82 5,46
Irina 1,17 1,17
Gatza 0,74 0,74
Olioa 3,26 3,26
mantequilla 1,89 1,89
Tomatea 0,6 1,8
Txanpinoak 1,55 6,2
Jamoia 1,81 3,62
Guztira 13,15 24,76

No hay comentarios:

Publicar un comentario